Over ons

Over ons

Ervaren familiebedrijf legt
​​​​​​​focus op B2B interieurprojecten

Inside Projects is jouw deskundige partner voor totale B2B interieurprojecten, van ontwerp tot schilderwerken en interieurbouw op maat. Flexibiliteit, vakmanschap en professionaliteit is waar we voor staan, binnen de gemaakte afspraken. We doen altijd al het mogelijke om de vooropgestelde deadlines te respecteren. Ook voor grote projecten zoals scholen of zorginstellingen kan je bij ons terecht.

Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring en een eigen schrijnwerkerij. Doordat we alles uitvoeren in eigen beheer, kunnen we een perfecte afwerking en kwalitatief vakmanschap garanderen. Schilderwerken (zowel binnen als buiten), kleuradvies, winkel- of kantoorinrichting… Wij brengen elk project tot een goed einde, binnen de vooropgestelde termijn en het afgesproken budget.

Onze specialisten staan klaar met het juiste advies. Elk project wordt van bij het begin tot de oplevering consequent opgevolgd, er is telkens één vast aanspreekpunt waar je met al je vragen terecht kan.

Ventilatie | GM Projects

Hoe gaan we te werk?

Onze tekenaars bekijken het aangeleverde ontwerp en voeren eventueel enkele aanpassingen uit, op basis van het vooropgestelde budget. Indien gewenst kunnen wij, in samenspraak met onze binnenhuisarchitecte, het volledige ontwerp ook voor onze rekening nemen.

Na de goedkeuring van het ontwerp door de klant, tekenen we alles in detail uit. Onze projectmanager maakt een grondige analyse en bekijkt welke materialen nodig zijn, we plaatsen de nodige bestellingen en stellen vervolgens een planning op. Wij hebben een professioneel, gemotiveerd team van tekenaars, schrijnwerkers, verkopers, projectmanagers en administratief en ondersteunend personeel.

Wij vinden altijd de juiste oplossing om samen met jou en alle partners tot het gewenste resultaat te komen.
Laat je inspireren door onze realisaties.

Ontdek Meer

Elk bedrijf kan bij ons terecht voor grote en/of kleine projecten.

Contacteer ons

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

In de kijker

Home | Fedrigo Interieur
Home | Fedrigo Interieur

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al jouw vragen.
Heb je graag meer uitleg over onze acitiviteiten?
​​​​​​​Onze klantendienst helpt je met plezier verder!

Contacteer ons